Egyszerű tippek az iPhone szerviz használatához

A jövő itt van, és az iPhone szerviz segít nekünk felismerni ezt. Az iPhone szerviz minden képességével az emberek, akik ezt a telefont vásárolják, soha többé nem akarnak újabb márkájú telefont. Így vált az iPhone szerviz öröksége, és ezért szeretné, ha az egyiket saját magának tekinti.

Csupán eldobta az új iPhone szervizet a mosogatóban vagy a tóban? Ne aggódj! Győződjön meg róla, hogy nem kapcsolja be a telefont. Ehelyett enyhén törölje szárazra, amennyire csak lehet. Ne használjon fújószárítót. Ezután tegye a telefont egy kis zsákba, tele fehér rizsrel, és hagyja éjszakánként ülni. A rizs elnyeli a benne maradt vizet.

Ez az alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok helyettesítik a laptopokat. Ha még nem vettél merülést az iPhone szervizs-be és az alkalmazásokba, akkor most meg kell tennie. Az iPhone szervizs vezeti a piacot, és a rendelkezésre álló alkalmazások képesek kezelni az üzleti tevékenységük nagy részét, amit naponta kell gondoskodniuk.

Tudta-e, hogy az iPhone szervizs képes a képernyőképeket, akárcsak a számítógép? Annak érdekében, hogy az iPhone szervizről letölthesse a képernyőképet, tartsa lenyomva a telefon otthoni gombját, majd nyomja meg az Alvó gombot. Ezután hallani fog egy kamera kattintást, megnéz egy vakut, majd az iPhone szerviz képernyőképét elmenti a Camera Roll-ba.

Az iPhone szerviz beépített tudományos számológépe segítségével töltse ki magát egy extra modulból. Ehhez indítsa el a telefon szokásos számológépét, és fordítsa el a telefont oldalra, ami a tudományos számológépet fogja megjeleníteni. Az App Store-ban is számos alkalmazás áll rendelkezésre, beleértve a grafikus számológépeket is.

Még akkor is, ha nem tervezi, hogy egy ideig használja az iPhone szerviz készüléket, akkor halott akkumulátorral kell tárolnia. Hagyja, hogy a telefon teljesen feltöltődjön minden alkalommal, amikor a töltőre kerül, ahelyett, hogy elengedné. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy hátrányosan befolyásolja az akkumulátor kémiai összetételét, esetleg károsíthatja a telefont.

Ha URL-t ír be az iPhone szerviz Safari böngészőjébe, akkor tartsa lenyomva a ".com" gombot a billentyűzet alján, hogy megjelenjen egy olyan listát, amely más tartományi utótagokat tartalmaz. Az egyik kiválasztásához csak csúsztassa az ujját rajta, és engedje fel, amikor a megfelelő utótag ki van emelve.

Ahhoz, hogy személyesen legyen az iPhone szerviz és Siri, próbálja meg tanítani Siri családjának nevét. Például, taníthatod Siri-nak a házastárs nevét. Aztán ahelyett, hogy a házastársa teljes nevét beszélné, amikor hívni akarja őt, azt mondhatja, hogy "Hívja férjemet" vagy "Hívja feleségemet." Ez sokkal jobban kielégítő!

Amit megtanultál, az iPhone szervizs egy érzékeny addiktív eszközben van. Mivel lehetővé teszik, hogy szinte bármit is csináljunk, ezek nagyszerű eszközök, hogy bármikor körül tudjanak lenni. Menj előre, és vigyázz az életre, és szerezz magadnak egy iPhone szervizet, hogy ne maradj le az összes barátaidnak és családodnak, akik már frissítettek.

Alkatreszokosan Motorolaj Webáruház, autó akkumulátor, nyári gumi, téli gumi, Riemchen, szerszámok, autó alkatrészek, Limuzin bérlés Budapest, elektromos kisautó, bar budapest, iphone szerviz,Emergency Dentist

Alkatreszokosan motorolaj nyári gumi, téli gumi riemchen Alkatreszokosan szerszámok autó akkumulátor webshop icentrum limuzin bérlés bar budapest Jatekflotta elektromos kisautó iphone szerviz 2019 Dentist Malahide Alkatreszokosan Motorolaj Webáruház, autó akkumulátor, nyári gumi, téli gumi, Riemchen, szerszámok, autó alkatrészek, Limuzin bérlés Budapest, elektromos kisautó, bar budapest, iphone szerviz, Emergency Dentist