Változatos cikkmarketing technikák, amiket megpróbálhatsz a te dolgoddal


Az internet lehetővé teszi számunkra, hogy közel maradjanak azokhoz, akik távol lehetnek. Szerencsére az üzletemberek számára az információ az interneten általánosan megosztott dolog. Folytatódik az olvasás, hogy megtanuljon néhány kiváló cikk marketing tippet, amelyek segíthetnek az üzleti növekedésében.

Tartsuk fenn az iparág trendjeit, hogy naprakészek legyenek, és javítsák az ügyfelek elégedettségét. Próbáljon meg minél több cikket olvasni az üzleti tevékenységhez kapcsolódóan, hogy megérthesse, hogy bizonyos aktuális események hogyan befolyásolják, hogy az ügyfelek hogyan vásárolják meg a terméket vagy szolgáltatást. Ez mindenkor segíthet a vállalkozásában.

Győződjön meg róla, hogy az e-mailek megkötésekor visszajelzést kér az olvasóitól. Az emberek szeretik érezni magukat, és úgy érzik, mintha beleszólnának a dolgokba. Remek ötletet kaphat a visszajelzésből. Szóval, ez nem csak az, hogy tetszik, akkor is javíthatja a marketinget és a taktikát, hogy még több olvasót vezessen.

Figyeljen arra, hogy hol helyezi el a cikkeket. A Google nemrégiben megváltoztatta algoritmusát az "alacsony minőségű tartalomfarmok" büntetésére. Bizonyos cikkek, mint például az eHow és a Squidoo, úgy tűnik, érintettek. Míg a cikkkönyvtárak jó kiegészítő kiegészítő forrása a back-linkeknek, a cikkek a saját webhelyén tárolódnak, ha egyáltalán lehetséges.

Használja a közösségi médiamegosztó gombokat, mint például a "Post to Facebook" és a "Tweet this" a webhelyen, ahol közzétesz cikkeket. Ha a cikked valakivel rezonál, akkor megoszthatja azt a barátaikkal, és további eladásokat vezethet. Ne használd magad a gombokat, mivel egy „önállóan népszerű” cikk kevésbé valószínű, hogy spamnek tekintik.

Jó cikk marketingszakemberek tudják, hogyan lehet egyensúlyt teremteni a cikk minősége és a cikkek kiadásának sebessége között. Az olvasók, a látogatók és az ügyfelek mindegyike rövid emlékekkel rendelkezik. Alapvető fontosságú, hogy rendszeresen friss tartalmakat nyújtsanak számukra, hogy fenntartsák érdeklődésüket, és tudatosítsák őket a forgalmazott termékekről és szolgáltatásokról.

Tekintettel arra, hogy mit jelentenek más szerzők, nagyszerű módja van a cikk marketing kampányának kifejlesztésének. Mindenképpen kerülje el bárki tartalmának plagizálását, de azt is látnia kell, hogy a szakértők hogyan írják át és terjesztik a saját niche-jüket.

Figyelembe kell venni a képeket a cikkekkel együtt. A képek azonnal felhívhatják a szemet, és a cikkekbe beépítésük garantált módon biztosítja a cikkek észlelését. Csak vigyázzon arra, hogy ne használjon szerzői joggal védett képeket vagy képeket, amelyekhez nincs joga.

Egy kis kutatás messzire megy, amikor a cikkben egy termék vagy szolgáltatás pontos leírását teszi lehetővé. Ha nem tud sokat arról, hogy mit írt, győződjön meg róla, hogy elvégzi a kutatásokat, és ellenőrizze a többi felhasználó véleményét, és ellenőrizze az információkat, hogy a lehető legpontosabb legyen.

Ha nem tudtad ezt a marketingtípust, akkor ez tényleg segített volna neked. Néhány olvasott technika túlságosan egyszerűnek tűnhet, hogy igaz legyen, de ne gondolja túl. Ez nem varázslat, és biztosan nem egy trükk. Ezek a tippek tökéletesen jogosak - csak segítségre volt szükséged, hogy megtaláld!
Partners:

Suzuki, ford chiptuning, szőnyegtisztítás, tégla burkolatok, teherautó bérlés

Leggyakoribb tagek: suzuki chiptuning kárpittisztítás és szőnyegtisztítás szőnyegtisztítás árak a Szőnyegtisztító Kft. -től ford chiptuning téglaburkolat szőnyegtisztítás gyakoriságának csökkentése a kárpittisztítás fontossága teherautó bérlés szőnyegtisztító árlista Szőnyegtisztító Kft. Budapest Suzuki, ford chiptuning, szőnyegtisztítás, tégla burkolatok, teherautó bérlés Partners:

kisteherautó bérlés és vízvezeték szerelő, szeletelt tégla, goose down pillows, szőnyegtisztítás, autóalkatrész, chiptuning, verblender, babyshop

kisteherautó bérlés és vízvezeték szerelő szeletelt tégla down pillows goose down pillow szőnyegtisztítás felsőfokon babyshop verblender riemchen vízszerelő árak autóalkatrész, chiptuning verblender kisteherautó bérlés és vízvezeték szerelő, szeletelt tégla, goose down pillows, szőnyegtisztítás, autóalkatrész, chiptuning, verblender, babyshop

Duvets and pillows for kids, Zárcsere Budapest, teherautó bérlés árak, chiptuning, menedzserszűrés és üzemorvosi vizsgálat, csomagküldés

duvets and pillows partners

vizsgálat terheléses ekg -ra chip tuning Budapest 13. kerület menedzser szűrés

Fogorvos csomagküldés, költöztetés ausztriába Zárcsere Budapest, duvets and pillows for kids, chiptuning, menedzser szűrés, szájsebészet, csomagküldés és költöztetés