További információ a házvezeték-szerelésről


A vízvezeték-szerelési problémák az új háztulajdonosok gyakori problémái. Ezeknek a problémáknak a nagy része általában a konyhában vagy a fürdőszobában lesz. A vízvezeték-szerelési kérdések rendkívül költségesek lehetnek, különösen, ha azokat nem azonnal kezelik. Ez a cikk megalapozott tanácsokat kínál a vízvezeték-szerelési problémák sokféle változatának kezelésére, amikor azok felmerülnek.

Vízvezeték-szerelő választásakor ügyeljen arra, hogy biztosított és engedéllyel rendelkezik. Ez nagyon fontos. Vízvezeték-vészhelyzet esetén ellenőrizze, hogy a vízvezeték-szerelő megfelel-e az állam képzési követelményeinek. Ha biztosított, ez fedezi az esetleges véletlen károkat, amelyek a vízvezeték szerelése közben történtek.

Ha a csövek becsapódnak, amikor bekapcsolják a vizet, és az összes csövet megfelelően rögzítik, akkor adjon hozzá néhány hevedert, vagy csöveket gumi takaróval párnázva. Előfordulhat, hogy mindkettőt meg kell tennie. Ügyeljen arra, hogy ha van rézcsövek, akkor nem horganyzott hevedereket használ.

Tartsa tisztán a szemetesét, és ez tovább fog tartani. A citromhéjat és a cseresznyemagokat edényszappannal kevert felhasználva megőrizheti a hulladéklerakó hatékony működését és friss illatát.

Ne vigyen le egy kis problémaként a WC-jéből származó szivárogtatásra. Még a legkisebb szivárgás is hosszú távon drága lehet, mivel potenciálisan száz gallonnyi vizet pazarol el végül. Nézze meg, találja-e a szivárgás gyökerét, vagy kérjen-e szakmai tanácsot, és tartsa-e a WC-jét hatékonyan.

Amikor őröl meg dolgokat a szemétlerakóban, ne folytassa a vizet, miközben ezt végzi. Bár egyesek szerint a folyó víz segít fenntartani az ártalmatlanítást, ez nem mindig van így. Valójában a víz és a szemét együttes eljuttatása lerövidítheti élettartamát azzal, hogy ösztönzi, hogy több hulladék tapadjon a mozgó alkatrészekhez.

Kerülje a zsír vagy olaj öntését a konyhai mosogató lefolyójába. Zsírok és olajok felhalmozódhatnak a csövekbe, és biztonsági másolatot okozhatnak. Ehelyett várja meg, amíg a zsír vagy az olaj lehűl és megszilárdul, és vagy dobja el, vagy nézze meg, van-e hely az újrahasznosításhoz otthonának közelében.

Soha ne béreljen engedéllyel nem rendelkező, nem biztosított és nem kötött vízvezeték-szerelőt. Ha a vízvezeték-társaság nem tudja megadni a hitelesítő adatok hivatkozási számát, akkor lépjen tovább. Ez egy általános kérdés, és nekik nem kell gondolniuk, hogy nekik biztosítsák őket. Ha problémája merül fel veled, kérdezd, vegye ezt nagy piros zászlóként.

Felkészületlen lenni, ha a vízvezeték-sztrájkkal kapcsolatos kérdés nem tanácsos. Minden háztulajdonosnak felszerelnie kell a legegyszerűbb vízvezeték-eszközöket és tippeket. Az itt elsajátított tippek segítenek a jövőben felmerülő vízvezeték-problémák kezelésében.