Hatékony tippek az ékszer igényeinek

A testékszerek egy trend, amely itt marad. Noha az egyetlen, csillogó hasagomb-piercing szexi lehet, lehetséges, hogy túlságosan eljut a trendhez. A test piercingnek értelme lehet, és egyes kultúrákban már generációk óta létezik, de a legtöbbünk számára meglehetősen új. A 60-as években valaki számára nehéz megérteni, hogy egy tinédzser miért tüskékkel kilóg az arcából.

Kő ékszerek vásárlásánál mindent meg kell tanítani, hogy mit keressen. Az ékszerész segíthet abban, hogy miként és hogyan kell megnézni a köveket, hogy meg tudja különböztetni a rosszat a jó minőségtől. Ez a fajta oktatás segíthet abban, hogy jobb döntéseket hozzon anélkül, hogy annyira segítséget nyújt, amikor ékszerüzleteket vásárol.

Vásároljon élénk színű ékszereket, hogy párosuljon ugyanazzal a fekete ruhával. Ugyanaz a kis fekete ruha teljesen új és izgalmas ruhának tűnik, egyszerűen különféle kiegészítők hozzáadásával. Az élénk színű ékszerek kiemelkednek a sötét szín ellen, és dinamikus megjelenést kölcsönöznek.

Milyen stílusú ékszereket választja az esküvőjéhez, ezt be kell befolyásolni a ruha stílusa. Magas nyakkivágással elfelejtheti a nyakláncot, és ehelyett sok csillogással fülbevalót helyezhet el. A hosszú ujjú általában azt jelenti, hogy nem akar karkötőt viselni.

Ha szeretne vásárolni egy pár fülbevalót szeretteinek, akkor ellenőrizze, hogy először fülbevalók vannak-e átszúrva! Nagyon nagy faux pas, ha csak egy pár gyönyörű baba felszedése történik, csak hogy megtudja, hogy elviselhetetlenek. Ha tudod, ellenőrizze az ékszerdobozát, vagy kérdezze meg valaki közeli barátját, aki talán ismeri anyját.

Készítsen néhány kutatást az adott ékszer legjobb tisztításának módjáról. A fémek, drágakövek és beállítások mindegyikének eltérő tárolási és tisztítási követelményei vannak. Ami az egyik anyag számára megrongálhatja a másikat. Beszéljen szakemberrel, ha nem biztos benne, hogy milyen gondoskodást igényel minden ékszer.

Legyen nagyon óvatos a szépségápolási termékek típusaival, amelyeket a finom ékszerek közelében visel. Bizonyos típusú parfümök és még sok testápoló olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek idővel károsíthatják az ékszereket. Próbáljon parfümöt viselni olyan helyen, ahol nem kerül kapcsolatba bármivel, amit visel, és képes lesz elkerülni ezt a problémát.

A lefekvés előtt mindig vegye le az összes ékszerfajtát. Ez segít elkerülni két fő problémát egyidejűleg. Az első az, hogy könnyű elveszíteni darabjait alvás közben. A második probléma az, hogy az ékszerekkel való alvás stresszt adhat hozzá, és jelentősen lerövidítheti az élettartamot.

Próbáljon divatos lenni ezzel a trenddel, de ne menjen túl messzire. Sajnálhatja, hogy több lyukat tett az arcába, amikor 30 éves vagy, és heg van a tinédzser piercingeiből. Nem mindenki értékeli ezt a megjelenést, ezért próbáljon türelmesen élni a nagyszüleivel. Jó egyéni légy, de ez azt jelenti, hogy nem csináljuk azt, amit mindenki más tesz.