Díszítsd otthonát mint belsőépítész


Lehet, hogy soha nem tett sokat a személyes lakóterével, mert úgy érzi, hogy nem ismeri eléggé a belsőépítést. Ha azonban csak időt vesz igénybe, hogy oktatja magát a jó dizájn alapjairól, félelmének el kell olvadnia. Vedd át a részlet útmutatásait, és merészedjétek otthonát olyan lenyűgöző helyré, amelyet igazán szeretsz.

Egy nagyszerű belsőépítészeti tipp az, ha elkezdi megnézni a magazinokat. Sok olyan folyóirat létezik, amelyek mindent megtanítanak otthonának és kertjének megtervezéséről, és még sok tippet fognak nyújtani. Ezenkívül naprakészen tartja a legújabb stílustrendeket.

Keressen innovatív módszereket tárhely és szervezés hozzáadásához otthonához. A dekoratív kosarak segítségével papírokat és dolgokat rendezhet, amelyek általában a ház minden szobájába támadnak. Nehéz pihenni egy rendetlen otthonban. A jól megszervezett otthon a békét érzékeli, ha egy nehéz nap után pihen.

Egy nagyszerű belsőépítészeti tipp, ha régiségeket keresni kezd. Nem kell fizetnie vagyont, hogy érdekes régiségeket szerezzen. Bármikor felkeresheti a helyi boltot, és megpróbálhatja cserezni velük. Ki tudja, előfordulhat, hogy olyan beszélgetésbe kerül, amely sok beszélgetést kivált.

Próbálkozzon a képkeretek szemszintes lógásával, ahelyett, hogy magasabbra emelné a falon. A túl magasan lógó mű alkotja az alsó mennyezet illúzióját. Ha a kereteket alacsonyabban tartja, akkor azok láthatóbbá válnak, és a látogatóknak nem kell felnézniük, hogy láthassák a gyönyörű művészetet.

Nem kell másokra gondolni, amikor újradekoratál. Jó ötlet, ha személyiségét hozzáadja otthoni dekorációjához, de ügyeljen arra, hogy távol maradjon minden vadtól és őrülttől. Ez különösen akkor fontos, ha az elkövetkező néhány évben tervezi eladási otthona felsorolását. Ha igazán szeretne valamit, ami csak tetszeni fog, ügyeljen arra, hogy mások könnyen megfordíthassák.

Ha van férje, aki szereti ülni és sportot nézni barátaival, fektessen be egy oszmánba. Ezek az eszközök nagyszerűen csökkentik a lábak feszültségét a televíziózás hosszú ideje alatt. Próbáld meg egyeztetni az ottománt a szórakoztatóhelyiségbeli kanapéval, hogy csodálatos megjelenést biztosítson.

Tisztítsa meg az ablakokat. Ha olyanok vagyok, mint például sok, az ablakpárkánya eltömődhet olyan tárgyakkal, amelyek fényt tartanak otthonától. Vagy lehet, hogy van egy kis szemcséje és morzsa, amely lefedi az üveget. Mindkét esetben nehéz a fény belépni a szobájába! Annak érdekében, hogy a lehető legjobban megvilágítsa a belsőépítészet drámai hatását, tisztítsa meg ezeket a területeket.

A belsőépítészet elsöprő témának tűnik azok számára, akik soha nem voltak sokat kitéve annak alapelveire és koncepcióira. Szerencsére egy kicsit időt fektetve megszerezheti a szükséges ismereteket otthonának díszítéséhez, mint profi. Vegye figyelembe a fenti részben szereplő tanácsokat, és a belsőépítész bizalmának új szintje a tiéd lehet.