Az alapvető lépések a jobb cikkmarketing számára


A cikk marketingje nagyszerű módja lehet webhelyének népszerűsítésére. A minőségi cikkek különböző könyvtárakba történő elhelyezésével nagyobb figyelmet fordíthat a webhelyére és építheti ügyfélkörét. Az ebben a cikkben található tippek és technikák segítenek a sikeres cikkmarketing kampány elindításában.

Használjon húzót az emberek behúzásához. Az olvasók szeretnék elégedettek a kíváncsiságukkal. Ha kérdéseket tesz fel, vagy csodálkoznak a honlapján, az olvasók vonzódnak majd ahhoz, hogy megtudják, mi a válasz. Használja ezt az előnyökhöz, ha az olvasókat az Ön webhelyére húzza, és remélhetőleg az érdekes tartalmakhoz fognak ragaszkodni.

Tartsa meg kulcsszavait. Az elején végzett kutatás nagyon fontos, de ne hagyja, hogy vége legyen. Folyamatosan vizsgálja meg, hogy milyen kulcsszavak vannak az Ön számára. Ha az egyik kulcsszava már nem népszerű, de egy másik releváns, akkor váltja ki őket!

Dolgozzon a szavak számával. Egy jó cikk nem lehet túl hosszú ahhoz, hogy szórakoztató legyen, vagy túl rövid legyen ahhoz, hogy informatív legyen. Különböző cikkkönyvtárak is szeretnének különböző méretű cikkeket is. A legtöbb cikk háromszáz és nyolcszáz szó között keres, így ha ötven százaléka következetesen ragaszkodik, akkor rendben kell lennie.

Ütemezze be a cikket a naptárban, és tartsa be őket. A cikkek írása során következetesen frissíthető lehet az egyik legnehezebb feladat. Az ütemezésükre írva, mint például egy munkaterv, megadhatja az emlékeztetőket és a motivációt, amire szüksége van ahhoz, hogy az új cikkeket rendszeresen biztosítsa.

Mielőtt elkezdené, vizsgálja meg azt a témát, amelyet szeretne írni. Minél jobban tájékozódik, annál jobban hangzik a cikk. Ön képes lesz arra, hogy megmutassa tudását, és a cikkek írása egyszerű törekvés lesz. Az olvasók az intelligens és könnyen olvasható tartalmat részesítik előnyben.

Olvassa el a cikkkönyvtár szabályait. Változás lesz a szabályokban, attól függően, hogy melyik könyvtárat adja meg.

Amikor elkészíti a következő cikk első tervezetét, ne aggódjon a nyelvtan, a helyesírás vagy a korrektúra miatt, amíg a cikk elkészül. Az ilyen részletekkel való izzadás a kompozíció közepén nem hatékony és pazarló. Hagyja a szerkesztést és a javítást, amíg a vázlat befejeződött. Gyorsabban fogsz írni - és jobb is.

Kerülje el az értékesítési helyek és linkek elhelyezését az Ön promóciójához cikkének testében, amikor megpróbálja eladni. Meg kell összpontosítania, hogy azok SEO barátságos elhelyezésével a kulcsszavakat egészen legalább 4-5 alkalommal. Ez tényleg sok értéket adhat a cikkéhez.

Mielőtt elkezdené a cikk marketing kampányát, jó ötlet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megtanulta magát az alapokról. Ez a cikk segíteni tudott Önnek, hogy jól megértse, hogy mi történik a cikkek sikeres használatában a webhelyének reklámozásához. Csak alkalmazd a tanultakat, és hamarosan nagyszerű eredményeket fogsz látni.